Financial
for one day
Financial for one dayFinancial for one dayFinancial for one dayFinancial for one dayFinancial for one dayFinancial for one dayFinancial for one day

Onze werkwijze uitgelegd

Het is belangrijk om de juiste financieel professional te vinden die past bij jouw specifieke behoeften en doelen. Of het nu gaat om een financieel adviseur, een administrateur, een controller of een andere specialist, hun expertise kan jou helpen om je financiële situatie te optimaliseren en de langetermijndoelen te bereiken. Maar als een opdracht wordt aangemeld, hoe gaan we dan te werk?

Een professional in vier stappen

1. Aanmelden

Meld je opdracht aan: Vul het formulier in met de benodigde gegevens over je opdracht.

2. Matchen

Snelle automatisch match: Je opdracht wordt door ons systeem automatisch gematch met een professional.

3. Controle

Onze extra controle op de match: Nadat het systeem een match heeft gemaakt zullen wij nog extra kijken of de professionals aansluiten bij je vraag.

4. Keuze maken

Keuze maken in de professional: Na de match kun je een juiste keuze maken in een professional die voor jou aan de slag gaat.

Tijdens de opdracht

Tijdens de opdracht wordt zowel met de opdrachtgever als met de professional contact gehouden. Indien er van een van beide zijde vragen of opmerkingen zijn, worden die door ons opgepakt. Ons streven is namelijk kwaliteit in het comfort van de gemaakte afspraken. Zodat opdrachtgever als professional tevreden terugkijkt op een geslaagde opdracht.
De opdracht wordt gefactureerd (per week, per maand of aan het einde van de opdracht, naargelang de afspraak) aan zowel de opdrachtgever als de professional.
Meld je opdracht aan