Financial
for one day
Financial for one dayFinancial for one dayFinancial for one dayFinancial for one dayFinancial for one dayFinancial for one dayFinancial for one day

Over Financials for one day

Financials for one day is geboren uit een behoefte die we in de markt steeds vaker horen: we hebben snel en tijdelijk financiële ondersteuning op maat nodig.

Ons team van experts heeft uitgebreide ervaring in diverse sectoren en is in staat om snel en effectief te schakelen. Wij geloven in persoonlijk contact en elkaar goed leren kennen, omdat we dan tot de beste resultaten komen samen.

Onze kernwaarden zeggen alles over hoe wij werken en waarvoor we staan

Doelgericht

Wij zijn gericht op het behalen van jouw financiële doelen. We werken efficiënt en effectief om de gewenste resultaten te behalen. Door onze doelgerichte aanpak zorgen we ervoor dat jij je kunt concentreren op de groei van jouw bedrijf.

Onafhankelijk

Wij zijn een onafhankelijke financiële partner. Dit betekent dat wij geen belangen hebben bij financiële producten of diensten van andere partijen. Wij bieden jou objectief advies en ondersteuning, zodat je altijd de beste financiële beslissingen kunt nemen.

Avontuurlijk

We zijn altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en mogelijkheden om jouw financiële situatie te verbeteren. We zijn creatief en denken out of the box. Door onze avontuurlijke instelling zijn we in staat om innovatieve oplossingen te bieden die aansluiten bij jouw specifieke behoeften.

Betrokken

We vinden het belangrijk om betrokken te zijn bij jouw bedrijf en jouw financiële situatie. We investeren tijd en energie in het begrijpen van jouw bedrijf en jouw doelen, zodat we jou de beste ondersteuning kunnen bieden. We streven altijd naar een duurzame samenwerking.

Het team achter Financials for one day

Edwin Claassen
Edwin Claassen
Edwin heeft als interim financieel manager en controller ruim 20 jaar ervaring in uiteenlopende sectoren bij zowel profit als non-profit organisaties. Hij streeft altijd naar verbeteringen en optimalisatie van een bedrijf of project. Edwin biedt een luisterend oor en positief kritische houding en is daarmee altijd in staat de juiste expertise aan een opdracht te verbinden.

Edwin is getrouwd, heeft twee kinderen. In zijn vrije tijd besteedt hij veel tijd in de lokale politiek. Zijn hobby's zijn radio-maken, alle soorten van muziek luisteren en zijn speciale auto's.
André van Swelm
André van Swelm
André heeft zijn kennis en ervaring onder andere opgedaan bij detacheerders Welten, DPA Benkis en Yacht. Ook heeft hij gewerkt bij grote spelers in de financiële markt, zoals Rabobank en IFN Finance. André is de netwerker van het stel. Vooral vanuit de regio Arnhem-Nijmegen heeft hij een waardevol netwerk opgebouwd en is hij dagelijks bezig om bedrijven aan mensen en mensen aan mensen te verbinden.

André is getrouwd en heeft drie kinderen. Als hij niet aan het werk is, dan houdt hij zich bezig met één van zijn grote hobby's: motorrijden, volleybal, zijn twee honden en natuurlijk NEC.